2014.02.06.
11:44

Írta: davidmahalyi

California Coffee Company

 

          Van pár dolog, amit kurvára ki nem állhatok és az egyik az a kopogós cipős macskafiúk. Ezekről általában nem tudom eldönteni, hogy közgazdász, bölcsész vagy meleg, mert pontosan ugyan úgy néznek ki. Félre ne értsetek respect, annak aki felvállalja a saját neméhez való vonzalmát. Szóval, ha te is utálod a macska fiúkat akkor inkább ne olvasd tovább a sorokat, mert úgyse fogsz akkor a Kálvin téri California Coffee Company-be járni. Ott kurva sok a macskaember és az idő pénz ezt ne feledd. Én meg sem az idődet sem a pénzedet nem akarom ellopni.

 

       Kétféle ajánlat van a teákat illetően. Azon belül a klasszikus ízek közül választhatunk (zöld, breakfast, gyümölcsös teák stb). A Gardenhouse fajta teájuk meglepően GYENGE volt. Olyan íze volt, mint a locsoló vizednek otthon, amit anyukád rakott félre félévvel korábban. A CCC-s tea felszolgálás legnagyobb gondja pedig: a pohár. Igen pohárban szolgálják fel általában a teákat. Mindenki érzékeli a hirtelen jött hideget, de könyörgöm nem akarom szénné égetni a kezemet. Mentségként szóljon, hogy ha szépen kéri az ember akkor átöntik a forró vizet bögrébe. A bögréről túl sok mindent nem lehet mondani, biztos mindenkinek van otthon egy ugyan olyan. És igen tudom, ez egy kávézó minek akarnék itt jó teát inni 390 forintért. Nem tudom. Logikusnak tűnt számomra, hogy talán egy jó kávézóban jó teát adnak.

         Akármennyire is hangulatos a hely, (a Nemzeti Múzeumra néz, újságok, történelmi környezet, jó zene) nem lehet eltekinteni attól a ténytől, hogy azért a tea pocsék volt. Ettől függetlenül ajánlani tudom a helyet, mert tényleg kellemesen lehet eltölteni az időt és az is fontos tény, hogy most az olcsóbb teáról írtam. Vagy csak követni akartam azt a jól bevált magyar mentalitást, hogy semmi sem jó.  A lényeg az, hogy ha betérnétek a CCC-be áldozzatok nyugodtan még egy százast arra a másik teára, mert csak jobb lehet.

Mikor gyere: Ha két program között van egy kis szabad időd orvos tanoncokat megfigyelni ahogyan műkoponyákat vizsgálnak egy kávé, tea vagy éppen egy kakaó mellett.

Mikor NE gyere: Vizsgaidőszak alatt, mert a kopogós cipős macskafiúk a riszáló seggükkel a pokolba fognak kergetni.

Pontszám: 3/5

Link: http://www.californiacoffeeco.net/

Névtelen.png

Névtelen1.png

Névtelen3.png

Szólj hozzá!

Címkék: tea kávé tea kakaó california coffee company

A bejegyzés trackback címe:

https://kaveteakakao.blog.hu/api/trackback/id/tr805801390

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása