2014.03.06.
20:43

Írta: varosi.panda

Vlagyimir Putyin, a tea Nagymestere #9

Megrezdül az online sajtó. Putyin egy zseniális forró italokkal foglalkozó blogon! Egy teás top listán - mi jöhet ezek után még? Ha neked sem volt elég az elmúlt napokban-hetekbe-hónapokban-60évben Putyinból, kattints és megtudhatod, hogyan teázik a Krím félszigetet éppen nem okkupáló bájos nagypapa.

Az örökifjú, aki egyik pillanatban még tigriseket műt, a következőben már jótékonysági koncerten zongorázik, közben tesztel egy F1-es autót - mi mással, ha nem pár csésze teával nyugtatná magát? Nem irigyeljük, stresszes, pörgős élete lehet. Na jó de irigyeljük, ki az aki nem akar elnök lenni, és határ átrajzolgatni, ahogy azt ő megálmodta előző este, a nyugtató zöld teája után? Ha feltetted a kezed, nézz a lelked mélyére - hazudsz.

Emberünk, Vlagyimir Vlagyimirovics Putyin (helyesen: Владимир Владимирович Путин) akkor is teázik, mikor mellette David Cameron (helyesen: David Cameron), a brit Mi Vagyunk A Világ Teanemzedéke nép vezére egy felessel öblíti megfáradt torkát. Gratulálunk!



El kell ismernünk, hogy az előkelőnek ugyan nem mondható csupán 9. helyet foglalja el listánkon, melyet hosszas szakmai viták előztek meg, és amit kizárólag az utóbbi hetek eseményeinek köszönhet. Egyébként mi támogatjuk a Nobel Béke-díj megszerzésében - ugyanis afelől senkinek se legyen kétsége, hogy ez is egy verseny. De talán nem most, csak Majdan.

Szólj hozzá!

Címkék: tea 9 top10 David Cameron Vlagyimir Putyin

A bejegyzés trackback címe:

https://kaveteakakao.blog.hu/api/trackback/id/tr775846676

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása