2015.03.24.
19:16

Írta: davidmahalyi

Noel Gallagher: Az amerikaiak lófaszt nem tudnak a teázásról

10855095_10205314435054705_2791586158760602212_o.jpg

A magyar emberek nem csak egy híres várossal dicsekedhetnek. Példaként említhetjük Budát, Pestet, Budapestet és a második legnagyobb magyar várost: London-t. Szerintem tök jó, hogy van egy hely a fővároson kívül, amely látványos, nagy számban lakják magyarok és határon kívül van. De London nem csak 203 ezer magyar lakossal büszkélkedhet, hanem olyan emberekkel, mint például Noel Gallagher, akivel sikerült összeülnünk egy interjúra. Cikkünkből megtudhatjátok, hogy miért is akadt ki a kávé,tea,kakaóra.

Legutóbbi kritikánkat arról a helyről írtuk, ahol felfedezték az Oasis-t, most pedig a tea Nagymestere által fogyasztott teáról olvashattok, amelyet irodájában fogyaszthattunk el. Kezdjük ott, hogy amint beléptem birodalmába, tudtam, hogy ennél jobb helyen nem nagyon lehet teát inni. Hiszen az első kérdés az volt, hogy kérek-e esetleg teát, és ha igen, akkor mivel. Rohadt jó érzés volt abban a tudatban lenni, hogy ha tejjel kérem, akkor meg fogják rendesen csinálni. Ennek értelmében nagyon jó volt. Nagyon. Megnyerte az év teája díjat. Mondjuk az irodát meglátva egy pohár meleg citromos jeges teára is rábólintottam volna. Ki nem? Hiszen éppen Noel Gallagher irodájában álltam. Durva volt.

dddddd_1.pngNoel, én és az év teája

Ha esetleg annak a tömegnek a része vagy, aki rendszeresen olvassa a blogunkat, akkor észrevehetted, hogy változás történt a tea Nagymesterei listánkon. Igen, tudom, hogy most páran tátott szájjal ültök a gép előtt és nem értitek, hogy a magyar történelem egyik legfontosabb Top 10-es listája megváltozott. Miért is történt ez? A válasz egyszerű: Noel Gallagher kurvára kiakadt. Aki most azt gondolja, hogy eladtam a lelkemet annak valószínűleg igaza is van. Mondjuk meg is fenyegetett azzal, hogy nagy szarban leszek, ha nem kerül az első helyre, de Mr. Gallagher eléggé meggyőzött egy bizonyos mondatával, na meg persze azzal, hogy szerinte a kávé tönkre tette társadalmunkat. Kérését feldolgoztam és teljesítettem. De az is igaz, hogy iszonyatosan menő lenne össze balhézni Gallagherrel, de ez nem áll szándékunkban. Ki tudja, hogy mire lenne képes?

" Én vagyok kibaszottul az első számú tea fogyasztó a világon"
                                         - Noel Gallagher

Tea: Yorkshire Tea

Mikor gyere: Ha hívnak.

Pontszám:  5 / 5

Az interjúnak a harmadik részét itt megnézhetitek, amelyben megfenyeget a bölcsebb Gallagher testvér:

3 komment

Címkék: kávé tea oasis noel gallagher Yorkshire kávé tea kakaó tea Nagymesterei

A bejegyzés trackback címe:

https://kaveteakakao.blog.hu/api/trackback/id/tr277282293

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

RobertJ 2015.03.25. 21:46:22

A Yorkshire Tea tényleg jó. Remek ízvilága van, csak errefelé nehéz hozzájutni szórt teához. Az ajándékboltban csak zacsis van. Esetleg tipp, hogy hol lehet megszerezni értelmes áron?

davidmahalyi 2015.03.26. 11:06:20

@RobertJ: Az igazat megvallva, egyik haverom a UK-ben él és ő szokott nekem hozni. Itthon még nem is láttam, viszont találtam neked egy ilyet,lehet, hogy már ismered:
www.britishstore.hu/index.php?search_string_0=yorksire&searchstring=yorkshire&x=0&y=0

RobertJ 2015.03.26. 16:25:49

@davidmahalyi: Köszönöm! Azt hiszem még nem láttam.
süti beállítások módosítása