2014.04.12.
17:19

Írta: davidmahalyi

Ewan McGregor, a tea Nagymestere #7

ewan6.jpg

A hír, ami most annyira sokkolta az embereket kedves kis országunkban és azon túl, hogy még a választások eredményeiről is megfeledkeztünk, sőt még a Kálmán feat. Schiffer interjúról is (ami tegyük hozzá eléggé zseniálisra sikeredett) az nem más, mint Jude Law alakítása Zimány Lindával a Kolorban. Ez biztos annyira izgalmas, hogy még pólókat is kell csinálni belőle, de sajnos nem Jude Law a következő tea Mester. Bocs. Ettől függetlenül ha kíváncsi vagy arra, hogy hogyan próbálkozik be egy részeg angol színész Magyarország egyik legnagyobb luxus-celebjénél, akkor itt megtehetitek. De a picsába is már ezzel az egésszel, már én is csak erre tudok gondolni! Na, de a hetedik helyet elfoglaló tea Mesterünk nem más mint…

Jude Law volt szobatársa a világ legkirályabb színésze, Ewan McGregor. Miért is annyira menő? Hadd segítsek egy picit:

  • Obi-Wan Kenobi 
  • Tudom, hogy lerágott csont, de a Trainspotting még mindig a világ egyik legjobb filmje.
  • Letudja énekelni Robbie Williams-t a színpadról.
  • Szereti a Brit pop-ot és az Oasis-t annál inkább.
  • Ha már Oasis, akkor tudjátok, hogy Noel Gallagher, első számú tea mester, szomszédja volt, ahol még fénykardoztak is!
  • pöttyös zokni
  • Körbe utazta a világot egy motoron.
  • Louis C.K. humorista (aki magyar származású, mint mindenki a bolygón) szerint McGregor az egyetlen pasi, akivel kikezdene.
  • Szereti a teát.
  • Hát ő Ewan McGregor, aki annyira menő, hogy még mindig tud fénykardozni.

tumblr_mfbt64PYif1rfd7lko1_500.jpg

There’s a little village in Ethiopia where we stopped and these people wanted to give us, take us into their little hut. And we went into their hut and I think the woman had one small root of ginger; ginger root. And she made us this ginger tea that I’ll never forget it was a fantastic tea-in her little hut. And I’m pretty sure that was her only piece of ginger.

-          Ewan McGregor

Itt egy videó arról, ahogyan teát iszik Etiópiában, erről az élményéről a fenti idézetben mesél. Amit viszont nem tudtam a helyére rakni, az a amazonon kapható Ewan McGregor-os tea towel.

cast_pic1.jpgA motorosok legjobb barátja, a whiskey tea.

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: star wars top 10 tea oasis jude law tea Nagymesterei

A bejegyzés trackback címe:

https://kaveteakakao.blog.hu/api/trackback/id/tr996023424

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása