2014.05.16.
13:36

Írta: davidmahalyi

Bódi Szilvi a Rádayn bepúderezve az angol érettségitől

10366037_10203084777234653_4930557687282997497_n.jpg

Miközben Yvette kifújja a vizet a Balatonból addig a frissen érettségizők, de még nem leérettségizettek, az emelt angol hallásértés feladatában tapasztalt nehézségeken pampognak. A hanganyagot, amit már a F.B.I. is vizsgál, itt megtudjátok hallgatni. Képzeljétek el már van facebook csoport is, és még Bódi Szilvi is állást foglalt. Gondolom felmerül bennetek az a kérdés, hogy egy 33 éves modell playboy eb, akinek már wikipediája is van, mit keres a kamaszok között. Plusz pontokat? Visszatérve a gondolatmenetre én igazából azokat az érettségiző fiúkat sajnálom, akiknek lehet nem a hanganyag minősége okozott gondot, hanem az erekciójuk a feladatok megoldása során. Srácok nyugi, én is a magnóra fognám! Akiket igazából nem érdekel ez az egész és elege van, hogy már a csapból is ez folyik az gyorsan húzzon el a Púder Bárszínház és Galériába egy teára, mert ott legalább nyugi van. 

10322596_10203084715153101_355561657855785561_n.jpgCsendes feat Szatyor

Legjobban úgy tudnám jellemezni a Púdert, mintha a Csendes designja és a Szatyor tág tere találkozna egy helyen. A Rádayn található kávézó-teázó-étterem-pub még kiülős helyet is biztosít a vendégeinek, ahol élvezhetik a jó időt, és egymás társaságát. Ez a hely egy boldog békeidőkbe illő kávéházra emlékeztet, hiszen ott pezsgett az élet, és a Púderben is pezseg mindennap. Korábban említettem, hogy ez a hely olyan mintha a Csendes és a Szatyor csinált volna egy gyereket, ez a teára is igaz. Mondjuk itt a gyerkőc az apára ütött, mert ugyan azokat az Althaus teákat lehet itt kapni, mint a Szatyorban. Viszont itt sokkal több figyelmet fordítanak a teára. A Szatyorral ellentétben itt kancsóban kapod ugyanazt a fajta teát, és egy számomra is különleges módon adják oda a filtert. Most jön a bökkenő, hiszen az mindig van. A Csendesben a teával volt valami vagy a bögrével, nem tudom. A Púderben a kiszolgálással volt egy kis gond. A lényeg az, hogy miután kikértem a számlát egy pincértől, utána még egy félórát tölthettem el a helyen várva rá. Időközben tea partnerem még egyszer kikérte a számlát ugyan attól a pincértől, aki ezek szerint nem nagyon szeretheti a vendégeket (vagy csak az embereket) és a végén egy másik pincért küldött ki harminc perc után. Utólag is köszi! A lényeg az, hogy ezzel semmi baj nem lenne csak úgy éreztem, mintha egy csöves lennék aki beült egy ingyen teára. Legyen szó egy ötszáz forintos számláról, vagy éppen egy ötezer forintosról, mindig meg kéne adni a tiszteletet. De lehet, hogy ezt csak én gondolom így.

1507873_10203084757234153_5571867615379410268_n.jpgA tea és az annál is különlegesebb filter felszolgálás

Lényegében ez a pincéres affér csak egy észrevétel, emiatt nem akarom lehúzni a Púdert, mert igenis egy nagyon kellemes hely Budapest belvárosában. Bátran lehet ide hozni a csajokat, pasikat, barátokat stb. Mint mindegyik belvárosi helynek ennek is a legnagyobb előnye a környezet. Miután megittátok a teátokat nagyon melegen ajánlom, hogy tegyetek egy nagy sétát a Reviczky utca felé, ami Budapest egyik leghangulatosabb és egyben legszebb utcája. Itt lakott Babits Mihály akkori titkárával Szabó Lőrinccel, és még Karinthy Frigyes is lakott ebben az utcában egy ideig. Szóval körülvesz a történelem! Angol érettségi ide, vagy oda az élet megy tovább, a teát forralják és Bódi Szilvit fotózzák. 

 

Tea:  350 Forint 

Mikor gyere: Ha van időd, mert akkor nem fog "zavarni", hogy a pincér félóráig nem hozza ki a számlát. Ja meg, ha szereted a romkocsmákat.

Mikor NE gyereHa nincs elég pénzed, mert itt úgyis elfelejtik kihozni a számlát. Annyi idő alatt meg simán eltudsz sétálni észrevétlenül.

Róluk itt: https://www.facebook.com/puderbar

Pontszám: 4 / 5

Szólj hozzá!

Címkék: botrány tea ráday utca bódi szilvi púder kaveteakakao púder bár és galéria angol emelt érettségi 2014

A bejegyzés trackback címe:

https://kaveteakakao.blog.hu/api/trackback/id/tr786141887

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása