2014.10.01.
08:24

Írta: davidmahalyi

Egyetemista vagy? Anyád.

1899949_594884697258951_1790800908_n.jpg

 

De tényleg. Mármint gondoljunk csak bele, egy diákbérlet a BKK-ra 3 450 Ft, a vonatra ötven százalék kedvezmény jár, egy mozijegy 1 200 Ft, egy kaja menü az Anyuban 800 Ft. Rengeteg kedvezmények közül választhatnak az egyetemisták, avagy a diákok, de ezeknek mi a hátulütője? Diákbérlet: utaztál már a 3-as metróval és Sztálin trolijaival? Elég egyértelmű, hogy a BKK járatainak inkább egy oldtimer shown lenne már a helyük, nem pedig Budapest utcáin. Vonatjegy: gondolom fizettél már ki pár száz forinttal többet egy Intercity jegyért ősszel, amin fújják a hideget és nincsenek konnektorok a laptopodnak. Mozijegy: ez egészen király, mert ma már a gatyája rámegy az embernek egy mozizás során, de várjunk csak, mi van akkor, ha otthon hagytad a diákodat? Kaja menü az Anyuban: kapsz egy meleg levest és egy szendvicset. Hmm várjunk csak hol itt az átverés? Nem tudom, de a végére rájövök. Addig is szorítok Navracsics Tiborért, mert ma van a meghallgatása. A legutóbbi Veszprémi kézi meccsen nem izgulhatott ennyire.

Az Anyu a Móricz és a Szent Gellért tér között található meg. Egy kis lyuk, ami tökéletes a közelbe járó egyetemistáknak vagy a környéken dolgozóknak arra, hogy gyorsan bekaphassanak valami minőségi ételt. A belső dizájntól ne várjon az ember semmi különlegeset, olyan, mint akármelyik másik budapesti levesező. Csak itt szendvicset is kaphatsz. Van hely ételednek az elfogyasztásához, amit megtehetsz bent vagy, jó idő esetén kint is. De ez minket csak bizonyos értelemben érdekel, hiszen mi teát iszunk. Az Anyu tökéletes SOS tea szolgáltató. Ez annyit jelent, ha nincsen időd beülni egy normális teára, akkor ide beugorhatsz és kielégítheted szükségleteidet. Ami az előnye ennek a helynek, hogy akik itt dolgoznak nem csak barátságosak, de még figyelmesek is. Szinte olyan mintha Anyukád csinálna neked teát vagy csomagolna szendót, és azt mindenki tudja, hogy anyunál senki nem készít jobb szendvicseket! Na, és akkor hol akarnak minket átverni? Passz. Ahhoz, hogy ezt kiderítsem szerintem hónapokat kéne kutakodnom. Hiszen mindenkiről derülnek ki dolgok.

 

10012441_615784265168994_1515042892_n.jpgNa, jó. Azért egész jól néz ki. Ezt a képet az Anyu facebookjáról loptuk!

 

IMAG2906_1_1.jpgIgen, a teákról is készülhetnek aktfotók. Playtea

 

Ha otthon hagytad volna a diákodat, akkor ide gyere, mert itt elhiszik neked. Kellemes környéken van, tehát nem egy hashajtós pizzázót kell elképzelni, ami a nyugati aluljárójában található. Ha tea para van, mit csinál az ember? Irány az Anyu! Addig is ha akartok látni valami igazán eredeti dolgot, akkor nézzétek meg Jay-Z és Beyoncé videóját. A felénél kikapcsoltam, mert kirázott a hideg, de csak azért, mert hideg volt. Elnézést kérek negatív hozzáállásom miatt. Ti inkább legyetek pozitívak, mint a magyar politikusok: Like it. Have a try! Azaz próbáljátok ki az Anyut. Na, de hajrá Tibi, hajrá Veszprém, és éljen az EU!

 

szilveszter-navracsics.jpgVajon Tibike ilyen boldog lesz a meghallgatások után is?

 

Tea: 300 Forint

Mikor gyere: Ha tea para van!

Mikor NE gyere: Ha van időd. Akkor  inkább üljél be a Hadikba, az úgy is ott van a közelben.

Link: https://www.facebook.com/anyulevesesszendvics

Pontszám:  4 / 5

 

Mom, mommy, anya, anyád, anyáddal
Pár előadó, akik különböző módokon közelítik meg anyádat az anyákat.

Stacy mamája
Nagyon nincs mit írni erről. Tök zsír a zenei alap, de a szöveget szerintem tényleg tizennégy évesen írta. Mindenesetre jó poén. Éljen Stifler mamája és a többi MILF!

 

Boldog anyák napját!
A blink-182 ezen a nyáron járt először országunkban és valószínűleg utoljára. Ez a világ egyik legviccesebb száma, főleg május második vasárnapján. A blink tagjai nem csak ezzel a számmal tisztelték meg az anyákat, hanem ebben a számban épp arról énekel Tom DeLonge, hogy az anyja egy transzvesztita.

Mindenki legjobb barátja: Anyabaszó Timberlake
Ezt csak azért raktam be, mert szerintem látni kell. Hagyjuk is.

 

Eminem tényleg jó
Érzelmekkel teli szöveg és klip egyaránt. Hideg kirázós ez a cucc még a legnagyobb kánikulában is. Nem úgy, mint az a giccses Beyoncé és Jay-Z videó.

Szakítok. Miért? Mert anya azt mondta.
Hazánkban is születnek anyákról szóló számok és talán ez a legjobb. Ha problémás az anyós-jelölt ezt hallgasd, hiszen nem lehet tökéletesen bevágódni a szülőknél.

3 komment

Címkék: leves tea navracsics tibor szendvics Budapest Anyu kávé tea kakaó

A bejegyzés trackback címe:

https://kaveteakakao.blog.hu/api/trackback/id/tr346710253

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

_Neville 2014.10.02. 03:02:41

Mi az a tea para? Igazi egyetemista kávét iszik, az koncentráltabb koffein.

SPQR3001 2014.10.02. 10:06:57

A 2-es metrót át kéne írni 3-asra. A 2-es teljesen modern, a 3-as olyan, mintha Kádár hónalja alatt lenne az ember.

hangyavadász 2014.10.09. 07:48:34

Miért is sok az 1200 egy mozijegyért, ha nem sok a 300 egy teáért?
Az egész reklám egy kula.
süti beállítások módosítása