2014.05.04.
14:56

Írta: davidmahalyi

Teával készülni az érettségire, Star Wars-os pólóban

10247334_10203008941578809_2591141487552659004_n.jpg

Nem irigylésre méltó a 2014-ben érettségizők helyzete, mivel hát annyi minden esik május első vasárnapjára, hogy ezt még én sem tudom nagyon feldolgozni. Kezdjük a hagyományokkal, ma van a Star Wars nap MAY THE 4TH BE WITH YOU! Minden 40 éves rajongó végre előveheti azt a pólót (miközben dúdolja gyerekkorának a számát), amit felesége már a házasságot megelőző napon eldugott a pincébe. Mondjuk még vannak a kivételek, akik nyugodtan felvehetik pólójukat az év akármelyik napján, mint például Megan Fox, aki minden kocka álomcsaja lesz, ha megnézi ezt a képet!  Ne feledjük, hogy ezen a napon nem csak az ilyen hagyományőrző tevékenységek vannak, mint például a Star Wars éltetése, hanem ma van anyák napja is! Mivel a Sziget Fesztivál a héten jelentette be az egyik legnagyobb fellépőjét, és ma van, anyák napja küldeném sok szeretettel mindenkinek ezt a számot! SZERETLEK ANYA!

Na de érettségizők most figyeljetek! A mai napnak arról kéne szólnia, hogy pihentek egy nagyon nagyot, mert eddig tanultatok - legalábbis a California Coffee Company-kat megtámadó fiatal lányok száma erről tanúskodik! Mármint ott mindig is sok fiatal lány van, de nem a tankönyvek mögé bújnak, hanem a pletyka hegyek mögé. Aki meg most kezd tanulni az kurva nagyon gyorsan tegye le a könyveket, mert már nem oszt nem szoroz! Olyan jól jönnek az ilyen tanácsok, amiket a saját tapasztalatoddal tudsz alátámasztani.

A Briós a Pozsonyi úton található, ahol még Radnóti is koptathatta a cipőit (nem a kávézóban, hanem az úton). Na de miért is olyan kellemes ez a hely? A pincérek egy ilyen nehéz időszakban is képesek arra, hogy feldobják a kedvedet, miközben még az idő is szar. Küldik majd feléd a poénokat, és ha valamit nem tudsz ők biztosan segíteni fognak. Igazából a Briósban nincsen semmi különleges. Egy kétszintű, tágas, jó hangulatú kávézó, ahol megfeledkezhetsz minden gondodról. Teájuk nagyon is igényesen van tálalva, kapsz hozzá mindent, és ezzel biztosítva van a tea kikapcsoló hatásának lehetősége. Mivel a körülmények rendben vannak el is kezdheted a kávé tea kakaó által készített Érettségi Stressz tea-elkészítései-receptjét, ami végképp elfeledteti veled a következő hét kemény menetét. De még a szóbelik előtt is ajánlott az alkalmazása!

10259699_10203008942138823_7051844532672213383_n.jpg A csillárt valószínűleg a Titanicról lophatták

 

Érettségi Stressz:

1. Kezd el dúdolni kedvenc számodat, ha nem tudnál választani ajánljuk ezt.

2. Bontsd ki a filteres dobozt és vedd elő a teát, majd aztán helyezd bele a forró vízzel teli kancsóba.

3. Miközben a víz szépen átváltja színét jusson eszedbe egy szép gyerekkori emlék.

4. ESZEDBE JUTOTT, HOGY EGY KÖTELEZŐT SEM OLVASTÁL EL A NÉGY ÉV ALATT! KEZD EL DÚDOLNI A DALT!

5. Mire lenyugodtál, a teád már készen is van. Vedd ki a filtert, és helyezd egy szalvétára.

6. Teádat ízlésed szerint ízesítsed.

7. Boldog érettségit, menni fog!

 10270517_10203008941818815_5631260347058410496_n_1.jpg Itt minden adott egy jó teához 

Mire megiszod a teádat, nyugodt leszel és rájössz, hogy sétálnál egyet. Erre a környezet tökéletes, hiszen a Pozsonyi út ilyen esős időben a leghangulatosabb. A 2-es villamos vonalán el tudsz menni egészen a  Kossuth térig, ahol megcsodálhatod a fagyoskodó katonákat, kik nemzetünk zászlóját őrzik. Rájössz, hogy van, akinek rosszabb. Útközben pedig megcsodálhatod az Olimpiai parkot is. Szóval ne aggódjon senki, nyugalom. Nyilván ez a mondat azoknak szólt, akik tanultak! Akik nem tanultak, na azok nagy szarban vannak. Ha esetleg ebbe a kategóriába tartozol, csináld meg az Index által elkészített tesztet, és ha ez sikerül, akkor még reménykedhetsz!

tea.png     Darth Vader is teával ünnepel!

 

Tea:  500 Forint körüli ár

Mikor gyere: Esős napokon.

Mikor NE gyereHa esetleg valami különlegesre vágysz, ez egy átlagos kávézó-teázó.

Róluk itt: https://www.facebook.com/brioskavezo

Pontszám: 3 / 5

Szólj hozzá!

Címkék: star wars tea érettségi anyák napja Briós kávé tea kakaó

A bejegyzés trackback címe:

https://kaveteakakao.blog.hu/api/trackback/id/tr936117484

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása